Drága örökösök(új MAGYAR sorozat)

SOROZATJUNKIE cikke

Egy horvát napi sorozat, Kud puklo da puklo feldolgozása ( első epizódja a YouTube-ról) lesz a ContentLAB fejlesztésében. A magyar változat is a napi, telenovellás formátumot fogja átvenni, gondolom a folytatás lehetőségével, hiszen az eredeti is kapott második évadot.


A “humorban bővelkedő, de drámai fordulatokat sem nélkülöző” 1 órás napi sorozat egy olyan család életébe enged bepillantást, akikkel egy hirtelen jött örökség miatt nagyot fordul a világ. A főbb szerepekben: Koltai Róbert, Lengyel Ferenc, Bede-Fazekas Szabolcs, Hajdu Steve, Járó Zsuzsa, Horváth Sisa Anna, Mohai Tamás, Molnár Gusztáv, Fekete Linda, Kovács Lehel, Makranczi Zalán és Ullmann Mónika.
A történet szerint egy falusi nagypapa halála után kiderül, hogy az öreg hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két felnőttkorú unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba, Ökörapátiba. További feltétel, hogy a visszaköltözést követően a budapesti rokonok egy teljes éven át, 12 óránál tovább nem hagyhatják el a kis falut. Aki ezt megszegi, az kiesik az örökségből, ha pedig egyikőjüknek sem sikerül teljesíteni a feltételeket, úgy a hatalmas vagyon a falusiakra száll.
Az adaptáció “a magyar környezetbe, itteni viszonyokra átültetett” lesz, írókról és rendezőkről nem nagyon írnak a közleményben, ami szerint 01.01-jén lesz a premier.

RTL KLUB/Sorozatjunkie
ContentLAB-2018

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tabula Rasa (ajánló,kritika)

Escape At Dannemora (új sorozat)