10 SZÍNÉSZ, AKI ELJÁTSZHATNÁ....

AZ ÚJ BATMANT.

Az IGN Hungary cikke







Igaz a hír, hogy Ben Affleck többé nem ölti magára a denevérruhát, így Matt Reeves két év múlva érkező önálló Batman-filmje főszereplő nélkül maradt. Hogy pontosan mi volt Affleck távozásának az oka, azt pontosan nem tudhatjuk, ugyanis míg a hírt először közlő Deadline a színész elfoglaltságaira hivatkozott, közben kiderült, hogy Reeves húszas és harmincas éveiben járó Bruce Wayne-t szeretne a szerepre.
A The Batmanről eddig annyit lehet tudni - azon túl, hogy Reeves fiatal Bruce Wayne-t szeretne -, hogy ezúttal Batmant tényleg a világ legjobb detektívjeként láthatjuk majd, és a rendező szerint a filmje az akciózás mellett a nyomozásra is fontos hangsúlyt fektet. Továbbá az is kiderült, hogy egy csapatnyi gonosszal kell szembenéznie Batmannek a filmben, de hogy pontosan melyik képregényes karakterekről van szó, az még nem derült ki. Mindenek előtt mindenkit ez a kérdés foglalkoztat, hogy ki lesz a DC Moziverzum új Batmanje Ben Affleck után.

Természetesen máris elkezdődött a találgatás, hogy ki lehet alkalmas a szerepre, és ez alól mi sem vagyunk kivételek. A válogatásunkban tartottuk magunkat a Reeves által meghatározott korosztályhoz, így nem raktunk a listánkba olyan színészeket, akikre illene a negyvenes vagy ötvenes éveiben járó Batman szerepe. A korosztály mellett a tehetséget és a kisugárzást vettük alapul, illetve igyekeztük kizárni azokat a színészeket, akik szerepeltek más szuperhősfilmekben. Ez alapján tíz potenciális jelöltre esett a választásunk, akik közül szerintünk bárki remek választás lenne a köpenyes igazságosztó szerepére....TOVÁBB!





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tabula Rasa (ajánló,kritika)